Elifsultan1 Merhaba anneler 12 günlük anneyim kaynanam ile kötü bir tartışma yaşadık ve etkisinden çıkamıyorum sütüm gayet iyi gelirdi ama bugün fark ettim ki çocuğuma yetmiyo lütfen acilen ne yapmam lazım yardımcı olun
Yasirhatice Elifsultan1 bestlak damla kullanın rezene için humana sut arttirici çayları var maltana çok iyi sut yapıyor bunları deneyebilirsiniz ve hic bir şeyi takmayin kafaniza her ailede olan seyler
Burcuu10 Elifsultan1 kimyon çayı için ben faydasını gördüm tavsiye ederim sizde görürsünüz inşallah 😊
nursocum Elifsultan1 bol bol su günde 3 lt bide kafandan Çakar tartıştığınızı süt beyin işi ne kadar emzirirsen o kadar gelir hiç bişey bebeğinden önemli olamaz yani sil at yaşanılanları
Elifsultan1 Yasirhatice rezene çayı kullanıyorum ama sanki fayda etmedi gibi . Dediklerinizi denicem teşekkür ederim
Monik1 Elifsultan1 humana still tee bende 40 günlük kızım ile evi terk ettim süt gitmişti bu çay çok iyi ayrıca 3 litre su mutlaka için bide boşver in konuşsun dursun o sizin bebeğiniz
Elifsultan1 Monik1 gerçekten aynı durumu yaşayıp evi terk edecektim eşim annesi kovdu evden ama ne çare yaşanılan yaşandı bi kere bebeğimde sarilik var bi de mama vermek istemiyorum
Monik1 Elifsultan1 ne mutlu sana benim eşim beni havalimanına kadar götürdü gidersen git dedi yani senden kötüleri var o yüzden at kafandan ve çocuğa odaklan inan hemen sütün gelir.
2balbiranne Elifsultan1 kaynananızı hayatınızdan çıkartın 🖐🏻 rahat olun bebeişinize sarılın onun size ihtiyacı var takmayın kimseyi. Benim başta sütüm yok denilecek kadar azdı humananın çayını kullandım çok iyi gelmişti tavsiye ederim
Monik1 Elifsultan1 ama bak kocan yanında bu çok önemli düşünsene oda senin karşında olduğunu bu daha beter inan bana