Ecren Merhaba hanımlar yeni ikizlere Doğum yaptım maulum her ay kontrolleri oluyor ama özel hastaneler her Bebek için ayrı kayıt açmak gerekiyormuş normal bir kontrol sonuçta ikiz çocuk zaten başlı başına masraf tek kayıt olsa daha iyi bu konuda bilginiz var mı
PrensSelim Ecren iki ayrı birey,iki ayrı muayene sonuçta,her zaman birlikte muayene olmayacaklar ki mecbur ayrı değerlendiriliyor
melissrn Ecren doğum yaptığım hastanede 1 yıl ücretsiz muayene hakkı var oğlumun sizde sorun bakalım hastenenize öyle bi hakkınız vardır belki
2melek1anne Ecren valla ilk iki ay getirdim baktim sağlık ocağı ile ayni şeyleri yapiyolar aile hekimimiz ebemiz gayet iyi getirmedik yani her ay 50 + 50 vermek yerine mama bez alıyoruz para için çağırdıklarını düşünüyorum açıkçası ☺
KumsalPoyraz İki ayrı bebek iki ayrı ücret normal olan bu bizimde ikizlerimiz var başından beri öyle ödüyoruz gittiğimiz her hastaneye
PrensSelim Ecren işte kontrol de olsa ayrı iki birey sonuçta,ayrı dosya ayrı kayıt açılıyor,kilo boy ölçüleri sisteme işleniyor mecbur böyle
Ecren melissrn Doğum yaptıgım hastane %15 indirimli güya ama muayene ücretinden 10 lira falan düşünüyor şaka gibi sen hangi hastanede Doğum yptın
Ecren 2melek1anne valahide öyle canım kalça ultrasonu güya paketimin içindeydi gittik kayıt açmak için para istediler geri bir ay sonra bi daha çağırdılar yeniden çekilecekmiş oda çocuk başı 298 tl paraların hiç değeri Yok onların yanında
2melek1anne Ecren çok pahaliymis ya çocuk başı 300 hangi hastane devlette yapiyor kalça utrasonu ben ikisine 200dediler diye yaptrdim
2melek1anne Ecren florya semt olarakta pahali zaten bize yakın sahiline geliyoruz anca 😅 biz medipol sefaköy veya rumeli hospital gidiyoruz fiyatlar genele göre baya uygun
Ecren 2melek1anne bende buranın yabancısı olduğum için tavsiye üzerine gittim gitmez olaydım hem sağlığımla oynadılar hem para su gibi gitti hakkım haram olsun hiç kimseye tavsiye etmem