Aysekck Merhaba arkadaşlar,hafta sonu bebekle gidebileceğimiz tatil yeri önerisinde bulunabilir misinz? 😘
Aybk Aybk Abant a ve ya sapanca Gidebirsiniz, bebekle seyahatte hiç zorlu değil inanın, bizm daha 40 ımız bile cıkmadan Erzuruma gittik, istanbula gittik, ankaraya gittik, iznik e gittik 🤗
Noyanefe Ya bence 3 aylık bebişle biraz daha dişinizi sıkıp gitmeseniz iyi gibi küçükmüş çünkü yazık bişe falan olur bütün enerjinizi yaz tatilinize harcayın bence şimdi biriktirin ben öyle yapıyorum çünkü aralarında 1 ay varmış benim bebişimde 2aylık ben açıkcası cesaret edemiyorum biyere çıkmaya
Melike Abant çok güzel kış mevsimde, Ağva olabilir Antalyada bahar havası var bu günlerde hava durumuna bakıp Kemer ya da Kaş yapabilirsiniz bebeğim 4 aylık hem uzun yol araba hem uçak yolculuğu yaptık tabi mızmızlandığı oldu ama büyük bir sorun yaşamadık hepimizin tatile ihtiyacı var fırsatınız varsa kaçırmayın 😊
defnezeynep Havanın şu halinde küçücük çocuğu alıp Nerede keyif yapmayı planlıyorsunuz siz ne kadar korusun koruyun o çocuğa bişey olsa hiç mi vicdan azabı çekmesiniz annesiniz siz artık bazı şeylerden fedakarlıkta bulunup bir yere gitmeyin
tubatayfun Aysekck hava soguk diye korkma istedigin yere git bence ben aralik da trye gitdim 1 haftalina bisey olmadi hava deysimi yapmamiza ragmen