Perihanokutan Kızlar bebeğim 6 aylık dişi çıktı geriside geliyor ne zaman görünmeye başlar dışarıdan 😁🦷
Tubina Perihanokutan hayırlı olsun☺️ Diş patlayınca huzursuzluk ellerini ağzına götürme falan azaldı mı?
Perihanokutan delibirhatun teşekkür ederim🥰 sürekli elleri ağızdan çıkmıyordu hala öyle 😄 bir iki aydır biraz huzursuzluğumuz vardı. Geçen hafta Bir baktık diş gelmiş çok mutlu oldum görünce darısı diğerlerine inşallah onlarda sırasıyla geliyor artık çok şükür 🙏🏻❤️😻
Perihanokutan miniktavsanim Çok teşekkür ederim canım ♥️ İnşallah sizde kurtulursunuz hayırlısıyla 🙏🏻☺️
pasabeyy 7.ay 15 gunluk kabar kabar dokunduğunda hissediyorum yerleri o kadar belliki ama hala yok ortada ne zaman çıkar bilmiyorum her sabah bakıyorum sonuç hüsran
Perihanokutan pasabeyy çıkar zmanı gelince merak etmeyin sabırlı olun😌bizimde ilk baktığımzda baya bi kabarmıştı sürekli bakıyordum ne zaman gelecek diye ta ki ucunu görene kadar darısı sizin başınıza inşallah 😍
Durusumm Perihanokutan Bizim tamamen uzaması gir hafta iki gün civari sürmüştü😊cok tatli gozukuyorlar