OzlemAlisa Celins kızım 1 ay icinde yürümüştü basta durma sureleri artiyor sonra bir iki adim derken hoop koşar olmuş 🥰
Yenianne98 Celins benim oğlum ayakta dururken tay tay dediğim an ağlayıp hop poposunun üstüne oturmak için çabalıyor ama tay tay demeyince adım atıyor gitmeye çalışıyor niyeyse tay cümlesi duyunca bir ağlamaya başlıyor anlamadim 🤔
masalsii Celins ay benım oglum 3 aylık ayaklarını yere değdirğim an adım atmaya başlıyor 😂😂 öyle hosuma gidiyor ki inşallah erken yürür sanki hevesli gibi geldi😂
Celins OzlemAlisa yaa öyle mii 🥰 oğlum 8 buçuk aylık emeklemiyor hiçte niyeti yok 🤭 hep ayakta dursun istiyor taytay duruyor o yüzden merak ettim teşekkür ederimm🥰
Celins Yasemin000 ellerinden tuttuğumuzda adım atıyor yürüyor baya bi,bağımsız olarak bakalım ne zaman olucak 🤩 teşekkür ederim😘
Lina16 Tay tay yaparken dengesini sağlıyor mu benim kızımda sürekli ayakta ama dengesini sağlayamıyor illa tek parmakta olsa tutmak istiyor 🤣
Lina16 Maşallah 🧿 bizimki de emeklemiyor yüz üstü bile yatınca kıyamet oturmuyorda sürekli ayakta dikileyim istiyor böyle yapıpta geç yürürlermiş bide 🤣🤣
Celins Lina16 ayy ayneen benimki de yüzüstü hiiç sevmiyor emeklesin diye uğraşıyorum ama yook hiç niyetli değil😂 yürüyünce de hep peşlerinden kosucaz keske emekleselerdi😂😂
bossbabysmom Celins benm cok erken emeklmye başladi 5 bucuk aylktı. Şu an 8 aylğz taytay duruyor ellerinden tutunca yürüyor yürümeye çok hevesli bakalm ne zaman yürümeye başlycklat 😀
Deletedmom14 Puki desteksiz ayakta durdurma komutu 🤣🤣🤣hadi kızım/oğlum tay tay tay diyorsun ,komutu alıp ayakta durmaya çalışıyor 🤭
Celins masalsii belki erken yürür sizinkide😀 bizim ki de desteksiz 1 dakika kadar ayakta duruyor bi adım atıyor sonra düşüyor bakalım ne zaman yürür cok merak ediyorum 8 bucuk aylığız😀
Eymenkuzey masalsii benim oğlumda 3 aylık adım atıyor ayaklarini yere degdirdigimde bide onlara bakıyor çok hoşuma gidiyor benimde sürekli yaptirasim geliyor😊😊