Momsblue Merhaba arkadaşlar, oğlumun nimenrix aşısı vakti geldi, bexero bizi cok zorlamisti baya üç gün ateşli dolaştık , nimenrix nasıl o da ağır mi , öğretmen arkadaşım oğluna 3 yaşında vurdurdu atesi olmadı dedi ama bizimki henüz 13 aylık
Gzdzeynep Momsblue bizim bekserolar da bile ateş huysuzluk olmamıştı nimenrix de aynı şekilde kolay geçti
SeverusSnape Momsblue kızım 7 aylıkken oldu ilk dozunu. Her aşıdan sonra doktorunun tavsiyesiyle yarım ölçek calpol veriyorum. Hiç ateşi olmamıştı çok şükür, hatta o gün dolaştık, eve gelince duşta aldırmıştım.
Momsblue Gzdzeynep ne güzel maşallah, bizim bexeronun iki dozunda da üç gün ateş oldu calpolle dusurduk
Momsblue Kavruuukk peki bexero vurdursak sadece nimenrix olmasa bir problem olur mu acaba, doktorumuza yazdim cevap bekliyorum
aslikls Momsblue ikisi farklı şeyler biri menenjit a biri menenjit b. Yapılması gerekiyor bence. Her bebek bir olmuyor bu aşılar konusunda. Bebeğim 5 aylık bexero oldu ve ateşi olmadı sadece biraz huzursuzluk oldu. Bizim doktor bexero ateş yapabilir 3 güne kadar sürebilir demişti. Ama diğerleri yapmaz demişt yine de bilemiyorum
EmineB Momsblue hepatit a ve b gibi düşünün ikisi de farklı çeşit virüs ve ikisinin de uygulanması gerekiyor diye biliyorum.
Gzdzeynep Momsblue çok geçmiş olsun 🙏🏻 Nimenrix daha hafif bir aşı demişti bize doktorumuz. İnşallah sorunsuz geçer
Mirosum Merhaba beni. Kızımda 4 aylık yarın menenjit aşısı olucak önce hangisi yapılıyor bexsero mu nimenrix mi acaba bir size sormak istedim 😊
Momsblue Mirosum üç doz bexero, bir doz nimenrix, bexero 7,10,20 aylarda, nimenrix 13 olacak şekilde planlandı bizimkiler, her doktor farklı bir yol izliyor 🤗
Momsblue EmineB evet öyleymiş bilgilendirdi doktorumuz, mecbur tamamlayacağız artık, bende şu virüs hortlamisken götürmek istemediğim için merak etmiştim 😔