Nazlipek Karalahana 1bardak suya bir çay kaşığı koyuyorum ben içinden 2-3kaşık kızıma verip kalanını ben içiyorum günde 1kere bazen de iki kere yapıyorum
Grkemyktas Nazlipek yapımı nasıl sıcak suyamı koyup demlendiriyorsun yoksa soğuk suda kaynatıyor musun
Nazlipek tugcehakan 3aylık kızım ama 2aylıkken yapıyodum gaz ilaçlarında da kimyon yağı var ve böylesi daha doğal👍🏼
AlyaDerin Nazlipek bnm kızım daha 20 günlük çok gazı var sürekli kendini sıkıyor gaz ilacı kullanıyorum ama faydasını görmedim anason da içiriyorum yine aynı bende kimyon tohumunu versem bi sorun olurmu daha 20 günlük ama😐
Nazlipek tugcehakan doğal bi yöntem gaz damlalarında da bunlar var gaz damlası doktorlar tarafından yazılabiliyosa pekala bu da kullanılır:)
AlyaDerin Nazlipek hmmm sağol cnmm inşallah iyi gelir yaa nerdeyse ağlayacam artık hiç durmuyor hep sıkıyor kendini ağlıyor bi rahatlık banada vermiyor yaa
Nazlipek AlyaDerin merak etme geçicek hepsi nerdeyse bütün bebekler böyle😢 3ay 8günlük oldu bebeğim yeni yeni azalıyo bende çok çektim ama bi nebze olsa böyle uygulamalarla azaltabiliyoruz işte👍🏼
AlyaDerin Nazlipek ayyy hayırlısıyla bi atlatabilseydik işte o kadar ki ağlıyor vurmamak için zor tutuyorum kendimi süt bile içince ağlıyor sıkıyor kendini