Sonsuzask_06 Kızımın uykusu çok hafif çıt sesinden uyanır ve telefonum hep sessizdedir bazen önemli aramalar mesajlar bakamıyordum özellikle eşim aradığında ve akıllı bileklik aldım aramaları mesajları görüyorum çok memnunum sizlerde kullanıyormusunuz?
ToprakMomy Sonsuzask_06 Evet kullanıyorum ama ben akıllı saat alırken almıştım daha evli bile değildim.😇
Bilge_ Sonsuzask_06 Evet canım gerçekten kurtarıcı ve çok kolaylık sağlıyor 🤗 İphone media marktan almıştık senin hangi marka? ☺️
Sonsuzask_06 frtylmz xiomi çok kullanışlı oğlumu banyoda yıkarken bile mesaj yada arama görebiliyorum yada yemek yaparken elim kirli iken yada ıslakken telefon elime alıp bakmaya gerek kalmıyor hem telefon suya düşecek korkusu var bende yada bebeğime yemek yedirirken sayabileceğim çok alanda kullanıyorum
Sonsuzask_06 Bilge_ ixaomi 4 komşumda gördüm sordum dedi böyle böyle diyince akşam eşime söyledim oda bir kaç güne getirtti şuan oda rahat çünkü aradığında cevap veremiyordum acil durumlarda özellikle telefona bakmıyorsun diye sitem ediyordu hatta kızım olmadan önce kaç kez kalbimi kırdı telefonlara bakmıyorsun bişey oldu diyip telaş yapıyorum dedi