Afrakumsal Merhaba canımız anneler ben uygulamayı açmaya yeni fırsat buldum öncelik minik oğlum şuan kendisi oynuyo artik 14 aylığız ve rahat ettim artık yorulmuyorum ve sizlerle tanışma postu açmak istedim neler yapiyorsunuz minikler neler yapiyolar
Bebegimucizem Afrakumsal Hoşgeldiniz 💫 Benim oğlum da 14 aylık neden doğduğundan belli normal bir çocuk olmadı sorguluyorum 😏
ToprakMomy Afrakumsal Hoşgeldiniz.☺️Ne güzel siz büyütmüş rahatlamışsınız.😇Oğlum Toprak henüz 36 günlük.❤
Afrakumsal Bebegimucizem hoş buldum allah bağışlasın inşallah 😍 benim bebeğim çok sakindi ama 6 7 aylık olunca biraz zorlandım ek gıda emekleme falan derken zorlandım ama şuan çok şükür oğlum yuruyo hiç rahatsız olmuyorum
Afrakumsal Bilge_ hoşbuldum rahat etmeye başladım evimin işlerini yemeğimi herşeyimi rahatlıkla yapiyorum geceleri uyanmıyo bende sabahları dinç uyanıyorum 😍
Afrakumsal ToprakMomy hoş buldum allah bağışlasın inşallah ya ne güzel daha minicikmiş ama tadını çıkarın ben oğlumun minicik hallerini şimdiden çok özlüyorum bazen 2. Çocuğu da istiyorum ama sonra dir daha erken diyorum