Biricik Çok korkuyorum kizlar uykuda uyanıkken farketmiyor elleri havada sicriyor ağlıyor çok sonra kucağıma alıyorum sakinleşiyor bugün yine oldi indiremiyorum kucağımda uyuyor 3 aya girdik bisiler oldu eeg çekildik sonuç 28 ocakta çıkcak ordaki hemşire ben ağlayınca herşey yolunda ağlama annesi dedi iyi dedi siz yasadinizmi
Sibel52 Biricik oglum 20 gunluk bizdede ayni sorun var emerken felan bir anda sicriyo uyurken ayni sekilde yapiyor
Nazlina Biricik biraz dar alanda yatirin benim kizimda 3. Aya girdigimizde korkarak uyaniyordu o yuzden kundak iyi oluyor kundak sevmiyorsa yanlarina destek koyabirsiniz
Meltemyilmaz Benim oğlumda aynı kundak sevmiyor elleri rahat uyumak istiyor ama her uykusunda mutlaka sıçrar internetten araştırdım bebekler uyurken beyin refleks yolluyormuş hayatta olup olmadığını anlamak içinmiş o yazıyı okuduktan sonra içim rahatlamıştı
Gulsahalptugra Bizde 3 aya girdik ayni durumdayız sürekli uykuda sıçrama oluyor kundak yapıp uyutuyorum mecburi olarak çünkü sürekli uyanıyor korkuyor
Biricik Gulsahalptugra oksijensiz kalmıştı dogumda noroloji doktorumuz ne olur ne olmaz die istedi nöbet gecoriyormu die
Biricik Gulsahalptugra ama bence nöbet degil çünkü epileptik bisi olsa dışarıyla ilişkisini kesiyormuş oğlum beni görünce korkusu geçiyor kucağıma alınca susuyor
Sevda6767 Canm benim kızım 5 aylık oldu hâlâ sicriyor aynı şekilde götürüp eeg çektik iki defa hatta. Çok şükür bir şey çıkmadı ben de çok korkmuştum hâlâ da korkuyorum ama yapılacak bir şey yok normal diyo herkes. Uyanıkken nasıl oluyo sizinki
Biricik Sevda6767 aslında onu gormedim mutlaktaydım bi baktım ağlıyor çok fena oyun oynuyordu dedim heralde uyanikkende yapıor çünkü uyurken sıçradığı gibi ağladı gözlemliyorum bakalim sizinki nasil yaoior
Biricik Sevda6767 sen kucağına alınca yada ona görününce susyormu yada sana tepki veriormu ileyse korkma nöbet geçiren bebekler dış dünyayla bağlantısını koparılmış ne bilim rabbim hepsine şifa versin