Fatmafehmi Bebeğim 52 günlük bio damla kullanıyorduk işe yaramaynca nurse aldık bebeğim rahatladı fakat çok uyuyor uyku yapar mı bu damla ? Birde geceleri çok uyuyor ne yaparsam yapim uyanmıyor 6 7 saat aç kalıyor birşey olurmu acaba ?
Unknown Fatmafehmi Biogaia damla zaten gaz damlası değil bağırsak düzenleyici. Nurse harveysle beraber kullanıyoruz. Ama bizde uyku yapmıyor. 6-7 saat uyku çok fazla. Bence en fazla 5 saat uykuda kalmalı.
esmerayes Fatmafehmi gazi cikarip rahatladigi icin uyumustur bizde surubunu kullandik onun uyku yapmisti evet
esmerayes Fatmafehmi 52 gunluk daha kucuk gunduz en fazla 3 gece en fazla 4 saatte bir beslenmesi gerek uyanmasada sen uyandir karnini doyur
AybarsMomy Fatmafehmi ay keşke yapsa 😂 yani benm oğluma hiç uyku falan yapmadı huniyi taktım yani uyumayan bebe yapmışız 😂
AybarsMomy Fatmafehmi sadece geceleri uyuyorsa kendşne uyku düzeni kurmuş herhalde. Gece içinize sinmiyorsa 4 saat sonra sizin uyurken besleyin. Uyurken emmiyor mu
AybarsMomy Fatmafehmi benimkide aynı ağzında tutup duruyor uyuyor sağıyorum sütümü gecede öyle veriyorum gündüz de ☺️ arada tatlı niyetine memeyi istiyor değişik bebe
eslemsiii Fatmafehmi devamlı aynı damla kullanılmamalıymış bende bi damla işe yaramamaya başladığında ne zaman farklı damla kullansak o gün çok uyurdu Gazı olmayınca iyice rahatlıyordu demekki. Ama denediklerimin arasında en iyisi kesinlikle nurse harveys damla