Sngl1234 Merhabalar anneler kızım biraz gazlı hangi damlayı alacağimi bilmiyorum sizce en iyi hangisidir hangisini almam gerek🙏
bgmarik Sngl1234 lütfen doktorunuza danışın.Biz doktor önerisiyle biogaiga ve zinco kullandık çok iyi geldi.Ama arkadaşımın bebeğine hiç iyi gelmedi.Doktorla takip edin bir kaç damla değiştirmeniz gerekebilir.
Deletedmom388 Sngl1234 Metsil kullandım kızıma çok işe yaradı,her bebekte her gaz damlası aynı etkiyi göstermeyebiliyor ama😕Bence doktora danışın,bize sağlık ocağı önermişti
Oflu61 En iyisi şudur diyemem çünkü hangi gaz damlasının bebeğe yarayacağı belli olmuyor deneyerek bulacaksınız :) ben baby colicend adında bi bitkisel surup kullandım o cok iyi geldi diger gaz damlaları fayda etmemisti
Sngl1234 bgmarik bı süreçte doktora götürmek istemiyorum hastane dolu korana hastası bebekte daha küçük bi aylık olmadı henüz baktım olacak gibi değil mecbur götürürüm artık
Sngl1234 Deletedmom388 yeni olmaya başladi gaz sorunu daha bi aylık olmadı bu süreçte de götürmek istemiyorum hastaneye Korkuyorum baktım olacak gibi değil mecbur götüreceğim
Anaogul Sngl1234 hayır eczaneden aldım kullandım içeriği bitkisel zaten sonra doktora söyledim sorun olmaz demişti