Deletedmom11 Yaa kızlar hepsine baktım çok teşekkür ederim tam aradığım şeyler var 🙈😍 sayfalarıda tek tek kaydettim , umarım başka birilerinin daha işine yarar ❤️💙
SeymaBeyza Deletedmom11 Abiye tarzi seyler satan yerlerde de gomlek etek tunik vb.Parcalar bulabilirsin.Unlu tesettur giyim magazalari var bilirsin oralarda da guzel seyler oluyor.Daha uygun istersen kapali carsi tarzi yerlerde esarp sal fln oluyor.Kumascilardan şal kestirebilirsin rengarenk. 😁🥰
Deletedmom11 SeymaBeyza ben birazda fiyat açısından değerlendiriyorum canım 😄 aşırı cimriyim 😂 zamanında çok güzrl bir indirimden denk gelip renk renk model model şal almıştım o ihtiyacım yok ama altüst takım elbise falan almam gerekiyor artık dolabımda elle tutulur giyecek bişeyim kalmadı 😭
Deletedmom11 AyPerisiVeGokPrensininAnnesi yaaa sayfaların hepsine baktım hepsi çok güzel ama bu sayfa efsane 😍 hem cimri olup hem giyinmeyi seven biriuim resmen aradığım sayfa 😄 çok teşekkür ederim canım ☺️😘
Iclalgoleli Deletedmom11 İnternet sitesi olarak Lamiagiyim ve Elizamoda . Şuan elizamodada kampanya var bir alana bir bedava bi bak istersen canım
Deletedmom11 Iclalgoleli evet canım yukarıda birisi daha söyledi onu şuan storylerinden yeni çıktım 😄 karar vermeye çalışıyorum o kadar güzel şeyler buldumki