Buglemcim20 Kızlar bebeğimin bağırsaklarında sorun var günde 3 kere oturma banyosu yaptırıyorum şimdi 2 ay aşısına gideceğiz aşıdan sonra 3 gün banyo yok diye biliyorum başka alternatif ne yapabilirim
Balbocegi Buglemcim20 kokuna su değmemesi gerekiyor. Koluna gelmeyecek şekilde sıcak suya oturtabilirsin
Tugciiiii Buglemcim20 benim ebem 1 gün yaptırma dedi öle yaptım şükür bişey yok alışa tutu yinede ebene sor cnm
Faray Buglemcim20 koluna su gelmemesi önemli, dr alt bölümü yıkayabilirsin dedi altını yıkamıştım ben,
Buglemcim20 Balbocegi yani bacak önemli değil mi. Eğer öyleyse sorun yok yaptırabilirim oturma banyosunu teşekkür ederim. Yine sorarım hemşireme
Balbocegi Buglemcim20 kola vurulan veren aşısının Suya teması olmaması gerekiyor. Yine de ebeye sorup emin olabilirsiniz
Buglemcim20 Balbocegi inşallah öyledir çünkü banyoya çok rahatlıyor bebeğim 3 gün yaptırmazsak çok rahatsız olur
Buglemcim20 Papatya0205 trabzonluyum trabzon’da yaşıyorum ama hayalimdi ankarada yaşamak çok seviyorum o şehri ama nasip olmadı
Papatya0205 Buglemcim20 aa gerçekten mi özel değilse neden ankara bende hep denizi olan bir yerde yaşamak istemişimdir
Buglemcim20 Papatya0205 ben memurum tam bir memur şehri resmiyet var şehirde. deniz hariç tüm imkanları var. Kışı bile ayrı güzel 🤗 yazdıkça orda olasım geliyo 😆birde her yere yakın ülkenin tam ortasında