Serapaylar Doğumdan sonra ayak baş parmağımda tırnak batması oluştu doktor çekilecek dedi ama ben çok korkuyorum bu durumu yaşayan varmı acıyormu çekerken çektikten sonra yada çektirmeden çözüm bulan
Buglemmmm Serapaylar bnm sürekli batıyor doktor çok acıtıyor diye dusmustum ama kendn acısına katlanabilirsen ben torpuyle yada kalın igneyle tırnağı içinden kendm çıkarıyorum ama baya acıyor geçmiş olsun
Kuzum35 Serapaylar ben bekarken çektirdim iğneyle uyuşturdukları için bir şey hissetmedim hafif ağrı olabilir o zaman da ağrı kesici veriyor doktor. Çok büyütülcek korkulacak bir şey değil canınız acıyorsa hiç beklemeyin çektirin.
Cennet1212 Serapaylar benim 2 ayda bir tırnağım batar hemde 2 ayagimin bas parmaklari resmen doğum sancısı gibi bir şey çok acıyor ama hiç cektirmedim çok korkuyorum yerinden komple sokulcek diye. Bu acıyı çekiyorum guzzellik merkezine gdiecegim orda ayak tırnaklarımı sekillendiriyorlar bakim yapiyorlar duzeltiyorlarmis
sokomel benim ergenlik yıllarımda çocukluğumdan beri batardı. kendim oynaya oynaya düzelttim. tırnağın etme girmesine işin vermiyorum. etmen çıkarıp kese kese düzelttim yani aslında ameliyatsız biraz uğraşsan halledersin diye düşünüyorum.