zezeeyyy dünden beri burnum akıyordu bugün ise bademciklerim iltihaplandı uyutmuyor burnum iyice tıkandı antibiyotiksiz asla geçecek gibi değil bembeyaz olmuş bademciklerim ama emziriyorum bebeğim 13 aylık ne yapmalıyım🥴
Nuz zezeeyyy bende emziriyorum ve 3 defa falan antibiyotik kullanmam gereken hastalık geçirdim doktorlar kullanabilirsin diyerek verdiler ve kullandım. Doktor bende hamileyken emizirirken kullandım hiç bir şey olmaz dedi verdi. Doktorunuza danışın onalr emzirme durumunuza uygun antibiyotiği verir.
Mom3 zezeeyyy bol bol sıcak sıvı tüket c vitamini Almaya çalışın kısa sürede toparlanırsınız inşallah geçmiş olsun
zezeeyyy 2cocukluanne222 doktora gideceğim bugün inşallah verirler geçecek gibi değil daha kötü oldum :(
zezeeyyy Nuz hamileyken bende kullanmıştım ama bilmiyordum şükür bir şey olmadı inşallah şimdi de olmaz
Fundafatma Kızlar bişey merak ettim anne grup birbirine oldu diyelim bebeğe gecermi hiç annenin hastalığı ya
Eses20 Fundafatma böyle durumlarda bebeği emzirmeye devam etmeyi öneriyolar çünkü anne sütü koruyuculuğu hasta olmasını engellesin diye. Her emzirmeden önce elleri iyice yıkamak ve gün içinde çocuğa mümkün olduğunca yakınlaşmamak gerekiyo