Beren2323 Dün gece dün bütün gün ve bu gece bebeğimi susturamayacağım şekilde ağlıyor 1 yaşında diş çıkarırken huysız oluyor ama nu sefer çok farklı avazı çıktığı kadar bağırıp ağlıyor 😔
Kusananne Beren2323 ah yavrum ya, allah yardımcınız olsun. Doktoruna bi danışın diş dışında farklı bi sıkıntısı olabilir mi acaba 🤔
sevimeyuboglu61 Beren2323 artık dişler fazlalıştıkça daha zorlanıyorlar. Benim oğlum 19.5 aylıık 10 gündür geceleri uyumuyor ağlıyor süfellş ayağımda sallıyorum
ZeynepGdum Beren2323 farklı bir rahatsızlığı olmasın ? Belki başka bir yeri agriyordur idrar yolları vb şeyler de olabilir bence çocuğunuzu imkanınız var ise yarın sabah doktora götürün
Beren2323 ZeynepGdum daha önce idrar enfeksiyonu geçirdi kısa bi süte önce tahlil yaptırdım yok çıktı ama enfeksiyon olduğunda bile böyle ağlamıyodu😔
2cocukluanne222 belkide idrarında enfeksiyon vardır sürekli ağlaması illaki bi sıkıntı vardir cnm baktır bi
Beren2323 2cocukluanne222 evet bi sıkıntı var ama iki gündür böyle oldu tamam normalde de ağlardı ama hiç durmadan ağlıyo