Ozgeackgz-0 Peros kullanan var mi ? Persil kullanıyorum ama ne lekeler çıkıyor ne de güzel kokuyor çok ağır bir kötü deterjan kokusu var yumuşatıcı yumoş kullanıyorum aslında
Ceydakoruc Ozgeackgz-0 makinanın temizlenme zamanı geldiğinde ne deterjan koyarsan koy kokuyo sanki 10 gün ıslak kalmış gibi🤦🏻♀️ migrosun lavantalı yumuşatıcısı mükemmel ötesi, deterjanı mı hatırlamıyorum 😂
Esdoel Ozgeackgz-0 ben 2 senedir peros canlı renkleri kullanıyorum 2 çocuğum var hiç leke bırakmıyor bazı lekeler zor çıkıyorsa yağ sökücü sıkıyorum 10 dakika bekletip makineye atıyorum kokusu falan muhteşem perosun ben perde hariç asla yumuşatıcı kullanmıyorum ona rağmen kıyafetler hep yumuşacık havlular dahil
NilsMomm Ozgeackgz-0 peros un deterjanini bilmiyorum ama kırmızı yumuşatıcısı enfes kokuyor.asik olmuştum ben o kokuya ama pandemiden dolayı yakın marketlerde bulamadım hiç gidip alamıyorum da
Ozgeackgz-0 Ceydakoruc kullandım o yumuşatıcıyı 😅 pis makine kokusu değil ağır çok yoğun deterjan kokusu oluyor
Gunesdogdu Ozgeackgz-0 aşırı kötü, kullandığım en kotu deterjandi çok basit kirleri bile çıkarmadı leke olarak kaldı
iamthed Peros’u bilmiyorum ama lekeler için e-Bebek’te satılan Baby Me’nin leke çıkarıcı spreyi var ve harika bir ürün. Ne yağ ne karadut lekesi hiçbir şey kalmıyor, ben çok memnunum. Giderseniz aklınızda bulunsun