Beyzalmat Biraz alakasiz ama, Tecrübeli hanımlar, buraya nasıl profil fotosu koyuyorsunuz yahu?! Bilemedim bir el atın. 🤪😂😂
Mom0870 Beyzalmat Merhaba, 🌺Öncelikle ios kullanıyorsanız son yazılım güncellemesini yapmanız gerekmektedir. 🌺Kırpma ekranı açılıyor ama hata veriyorsa boyutu küçültmeniz, daha fazla kırpmanız gerekmektedir. 🌺Bunları deniyor ve hala olmuyorsa @NaimeYilmaz profiline giriş yapınız. Sağ üst köşeye tıklayarak özel mesajlaşma başlatınız. imgyukle.com sitesinden yüklediğiniz fotoğrafın linkini iletebilirsiniz. 🌺Yükleme yapmak istemezseniz kullanıcı adınızla birlikte biz@mutluanneleriz.com e-posta adresine mail atabilirsiniz.
Beyzalmat minikmisimben cook sansliymissiniz bence. Ben kaç defa denedim bilmiyorum. Hiç birinde tutturamadim 😂😂
minikmisimben Doğrudur galiba öyleyim 😅 sanırım bi post vardı adminler yardımcı oluyordu biri yardımcı olur illa ki
Beyzalmat minikmisimben gördüm fakat orda da geri dönüş yapmamışlar pek. Dedim belki başka bir yolu vardır. Ne yapalım denemeye devam o zaman. Belki tutar bir gün. 🤪😂