Merall Kızlar canım çok sıkkın bana biraz morel verin Salı günü işe başlamam lazım ve kızım daha 3aylık 😭😭
Deryadeniz63 Merall canm benim 40 cikicam cuma gunu pazartesi işe basliyacam mecburen ve calismamda lazim bebegimin ihtiyaclarini gidermek icin sende lutfen aglama uzulme sonucta keyfe tatille gitmiosun onun ihtiyaclari icin calisicaksin
Keziban Merall ücretsiz izne çıksanız olmaz mı? Çocuklarımıza güzel bi gelecek için mecburuz evet ayrılmak zor gelicek ama ilerde daha iyi anlarız gerekli olduğunu.
miliaris Merall benimde az kaldi dusundukce bogazim dugumleniyor, ama hersey onlarin gelecegi icin..herkes bir sekilde birakiyor ve alisiyor😔ben boyle teselli etmeye calisiyorum kendimi..
Joipt Merall Sütünüzü sağarsınız,anneniz verir hiç üzülmeyin sürekli yanında olmak değil kaliteli vakit geçirmek önemli bebeğinizle.En azından anneniz bakacakmış ne güzel,bizim bulunduğumuz şehirde hiç kimsemiz yok 🙂
Ezgiasya Merall vah yavrum ya bende haftaya gideceğim iş yerine bakalım bana ne diyecekler calısma saatlerin nasıl
Erselinannesi Merall sakın ol hepimiz mecbur döndük hiçbirimiz istemezdik söyle düşün en azından bakıcı bakmiycak aklında acaba birşey mi yapıyor zarar mı veriyor düşüncesi olmuycak kaç kişi var öyle bakıcak kimsesi olmayan bakiciya veren en azından senin ki güvenli yerde birde bazen çalışmak insana iyi geliyor çok özlüyorsun ama onun için bu çaban da
Mltmela Merall kıyamam bende 5 aylıkken başladım ise ilk bir hafta zombi gibiydim ilk gün çok ağladım süt stokla at buzluga ilk gün içmedi kızım iş yerim git evine Dedi acıdı sonra acıkınca içmiş biberondan inek gibi 2 saatte bir sağdım kendimi 😂 sonra sonra alışıyorsun şükret annen bakıyor anane babane nimet bu konuda bakıcıda değil görüntülü ara gelince mis gibi kokla kuzunu herşey onlar için
Denizsevim Merall ben 3.5 aylıkken başladım. Çok zor oluyor. Ama onunla olduğun müddetçe kaliteli zaman geçiriyorsan sorun değil. Birde eve gelmeni dört gözle bekliyor. Annemin dediğine göre benim gelmeme yakın mızmızlanmalar başlıyormuş. Ben bi geliyorum herşeyi unutuyor. Bir güzel sarılıyor boynuma.. O an herşeyi unutturuyor sana..
poyrazinannesii Merall benimkide 3 aylikti ise basladigimda bende basta cok uzuldum ama suan daha iyiyim isten gelince beni gulucuklerle karsiliyor sut sagmaya vaktim olmadigimdan babaannesi hazir mama veriyor bende oldugunde evimizde emziriyorum
Merall Süt iznim var Allah’a şükür 3buçukta çıkıcam öğle aramda var ama iş yerim uzak diyorum gelip gidiyim bilmiyorum yaaa kara kara düşünüyorum
Ysmnylcn Ben ilk kızımı 2 aylıkken bırakmıştım işe başlamıştım şimdi oğlum 5.ayını bitirdi bende başlayacağım bir kaç haftaya ücretsiz izindeydim şimdi bende kara kara düşünüyorum nasıl bırakacağım diye annem bakacak ama ne bilim ilkte gençlikte mi neden düşünüyorum şimdi nasıl bırakmışım diye 😞sanki bırakamayacakmışım gibi geliyor . Gün içinde emzirmeye gelme şansım da yok süt sağıp stok yaptım dolaba bir ay onunla idare etsem ek gıdaya başlayacağız zaten en azından böyle avutuyorum kendimi 😞çalışmamda lazım inşallah Allah kolaylık versin hepimize