kzbngzdg 3 buçuk aylık bebeğim bir göğsümü çok emiyor diğerini almıyor bazen bazende sürekli çıkartıyor emerken çekiştiriyor ilk zamanlar oyun yapıyor sanıyordum ama galiba sağ göğsümü bırakıcak emsin istiyorum diğerinide ne yapmam lazım sizce hanımlar 😬😣
Momkids kzbngzdg bizde 3.5 aylığız bu hafta başladı akşam saatlerinde emzirmeye alınca ağlayıp bağırmaya başlıyor zor sakinleştirip emziriyorum sonra. Üstelememek gerekiyor emmek istemediklerinde. Sen de az emdiği göğsünü daha sık ver ki süt kesilmesin canım
gulsah0715 kzbngzdg canım etmediğini gece ver öyle öyle alır belki o gögüsğnde diğerinden az süt vardır
anne15 kzbngzdg atak zamanı ondan yapıyo sıkın dısınızı gecicek kendiliğinden ama pes etmeyin ten teması kurun alabiliosanız beraber dus alın sütün tazyikliyse oda yapar
Emir123ali Semavi395 anne karnı genelde kolik sesler piş piş eeeee eeee bunları duyunca benimki ağlayıncada susuyor hemen uyuyamadığındada hemen uyuyor benimki ses olmayınca uyumuyor tellevizyondan son ses açıyorum hem sese alıştırdım hemde rahat oluyor
Beyzalmat Benim de aynı canım. 3 buçuk aylık. Özellikle akşama doğru , akşamları çok ağlıyor memede. Istrmiyor gibi. Biraz sakinleştikten sonra veriyorum ya da biraz daha bekliyorum iyice acıkınca mecbur emiyor.
Busra1998 kzbngzdg cnm benimkide 1 ay 16 günlük benim kızımda sağ göğsümü almak istemiyorum hatta bir ara hiç emmek istemiyordu ya cektiriyordu yada diliyle oynuyor gibi yapıyordu bende ac kalmasın diye mana veriyorum doktoruma sordum her cocuk acıkınca muhakkak alır dedi bnde bıraktım her ağlamasına verdim almadıkca ısrar etmedim geri bıraktım en son almak zorunda kaldı artık şimdi bir sıkıntımız yok iki göğsümüde emiyor 😊sende deneye bilirsin bence
anne15 kzbngzdg tazyikliyse elle önden sagın . Soğuk kompres uygulayın . Arkaya yaslanarak ve yatarak emzirin zamanla azalıcak
Beyzalmat kzbngzdg geçicek inşallah zamanla. Bazen oluyormuş böyle. Önemli olan pes etmemek, sabırlı olmak 🙏🌸
kzbngzdg kzbngzdg benimkide öyle sağ göğsümü sadece acıkınca emiyor ilk onu veriyorum bende biraz emiyor ama tam boşaltamıyor 🥺
yavuzselmmmm88 Valla hanımlar çok zor durumdayım ağlamaktan yoruldum dudaklarım uçukladı sıkıntıdan benimde 3 aylik 2 dk zar zor emiyor 2 dk da bebek doymaz dedi emzirme danışmanı daha uzun olmalı diyor daha uzun da tutamıyorum ki 1 Öğün fln mama veriyorum mecburen ne yapsam şaştım ac ac benim canım sıkılıyor ac olsa ağlar durmaz avunmaz diyorlar keyfi de yeride duruyor aslında şaştım kaldım biri yardım etsin
kzbngzdg yavuzselmmmm88 Nazar da olabilir okuyun bol bol kalkar kalmaz emzirin benimki öyle emiyor biraz olsun