AysenrAzl4644 Kizlar bebeğim 11 aylık tavuk çorbasını tekrar ertesi güne ısıtıp verebilir miyim tavuk et ürünlerinde sıkıntılı olduğu için endişeliyim yardımci olursanız sevinirim birde nasıl ısıtıyoruz ?
PelinKaraca AysenrAzl4644 iki güne verebilirsin canım. İki günü geçirme ama tavuk veya et ürünlerinde.
Nill16 AysenrAzl4644 2. Güne verebilirsin ancak ben corbayı aynı tencere de tekrar tekrar ısıtmıyorum ayrı kapta yiyecegi kadar ısıtıp veririm
Siyahbeyazl AysenrAzl4644 tabiki verilebilir, yaptigimda iciriyorum, sogunca dolaba kaldirip ertesi gun kaynatip iciriyorum
AysenrAzl4644 Mom0870 Bende normalde günlük veriyorum ama bu kez fazla yapmışım ve beğenerek içti ziyan olmasın diye de zarar vermek istemiyorum 🤗☺️
AysenrAzl4644 PelinKaraca Soğuduktan sonra dolaba attım mecburen dışarıda biraz bekledi et ürünlerinde hiç sorun yapmıyorum kendime 2 gün veriyorum ama tavuk olunca korkuyorum ☺️
AysenrAzl4644 Nill16 kavanozla atıyorum genelikle tekrar tencereye döküp ısıtıyorum yaptığınız çok doğru sebze çorbası vs bunlar kolay kolay bozulmuyor dolapta 3 gün ömrü var diye biliyorum bu şekilde ısıtılarak yedirildigi zaman sorun olmuyor
AysenrAzl4644 Mucizebebegim8 Dolapta 3 gün ömrü var diye biliyorum ama söz konusu tavuk ve bebeğim olduğu için 2. Güne tereddüt ediyorum kendi yemeklerimizde de tavuğu kesinlikle saklamam dolapta bozulmuştur diye
AysenrAzl4644 Deletedmom412 normalde 2 günü geçirmemek lazım genellikle de öyle yapıyorum ama tekrar ısıtırken kaynatmiyorum hiç ben ılıyınca kapatıyorum altını yanlış mı acaba
Naz_N AysenrAzl4644 tavuk-et-balık yemeğini/çorbasını gün içindeki diğer öğüne dahi kalsa tüketmem ki bebeğime vereyim. Bebeğime tavuk vermeyi bile düşünmüyorum, köyden falan bulup almadıkça🤷🏻♀️
AysenrAzl4644 Naz_N Mecburen vermek durumunda kaliyoruz bizde canım ha onu vermesek tabii bir çok çorba var ama severek çok güzel içiyor tavuğun girdiği herşeyi yiyor ayrıca şuanda koy tavuğu bulmak çok zor. İleride beni yemek konusunda yormasin da istiyorum her şeyin tadına baksın alışsın sevmese bende yedirmem tabii.
Naz_N AysenrAzl4644 doğrudur, biz tavuğu senede 3 bile yemiyoruz yani yemese bizim için daha iyi😬 Taze verin bari, Allah korusun tavuk, balık, ıspanak, mantar sonraya kalınca sıkıntılı yemekler☺️🌸