Defneduru Merhaba malum hepimiz 40 kontrolüne gidicez ben Doğum yapalı 31 gün oldu bütün dikişlerim düştü ve herhangi bir acı sızlama vs yok 40 kontrolüne giderken ağda yaptırabilen var mı yada nasıl temizliğinizi yaptınız acaba haftaya kontrolüm var da 🙄
DefneRana3881 Defneduru normal doğum yptım dikişlerim düştü kendiliğinden ağrım sızımda yoktu gitmedim 🤔
ozgeya Defneduru ben o dönemde jiletle aldım dikişlerim düşmüş olmasına rağmen tedirgin oluyordum hala.psikolojik olarak sanki hala dikişliymişim gibiydi😀😀
Defneduru ozgeya ya bende jilet kullanmayı düşündüm aslında ama sanki dikerken bi parçanın altından geçirmişler dikişimi sanki böle çıkık bi parça et var gibi bende orayı keserim diye de korkuyorum açıkçası
ozgeya Defneduru yavaş yavaş hamilelikte olduğu gibi aynanın karşısında dene istersen ben öyle yapmıştım.dediğin gibi sanki parçalar varmış da takılacakmış gibi tedirginlik yaratıyor.Ben 3.5 ay oldu hala aynı stresi yaşıyorum🤦🏼♀️
Defneduru ozgeya işte o parçalar orda öyle kalır da görüntüsü düzelmezse diye çok korkuyorum kimisinde et parçası sarkabiliyormuş ve sonrasında yakılarak tekrar dikiş atılıyormuş ondan da çok korkuyorum