Sunasenel Elifhanim Havlu ütüleyip göğüslerinizin üzerine koyun ve emzirin bu şekilde süt akışınız hızlanır süt kanallarınız gevşeme yapar emzirmediğiniz vakitlerde bu işlemi sağarak yapın bende iki kere oldum bu yöntem çok iyi geldi
gulsah0715 Elifhanim evet hatta daha çok emzir kanal açılsın beklemiş süt diyorlar ama bişey olmuyor denedim
Deletedmom334 Prenses-annesi göğüste fazla süt birikmesinr ya da emzirme şeklinin yanlisligindan kaynaklanan şişlik kızarıklıkla birlikte oluşan ateş ve sıtma. Kolay bişey değil valla 3 gün çektim de memem kopuyor sandım iyice araştırın önlem alın
Elifhanim Deletedmom334 bndede normalde olmamsti dun gece kizim hc durmadi o uyuynca bnde yattm hemn gogsumu sagmyi unuttm sabha karsi bi uyandm ellerm ayaklarm tutmuo gogsum olmus ates gbi emzirdm sagdimama hc fayda etmedi ardndan basldm kusmya acile gttm serum faln takldm daha yeni yeni toparliyrm
Deletedmom299 Elifhanim hangi göğüsün mastitse başını oraya ver bebeğinin vücudu o koltuk altının orda olcak internetten bak canim
Deletedmom334 Elifhanim aynen ben de bi gece sagmasam bise olmaz diyerek yatınca olmuştu, bol bol emzirip günde 3 defa sagarak iyilesti
SertapHilal Hayır, ben şuan mastitim daha dün doktorla konuştum o göğsünü emzirme dedi. Sağıp biberonla veriyorum.