Kubraklc Ay delircem oglum cok ustune batiriyo yerken bnde galiba cok dikket etmiyorm seviyorum onun ogle yemesine galiba😅😅😅 gelun gorun ki lekeleer cikmiyor☹ siz ne yapyorsunuz
Hohomoromu Kubraklc makınaya atmadan önce banyo sabunuyla çitileyin hacışakir falan var ya onlarla çitileyıp sonra makınaya atın
Kosem_hanm6 Kubraklc bulaşık makinası parlatıcı dökün lekeye azcık.citileyin makinayi atın cogu lekeyi cıkariyor halilardan falanda cikariyor lekeyi
Aysebalci Kubraklc merhaba 😊ben sırf bu lekelerden kurtulmk için arkadaşımdan bi urun alıyordum 😊 baktim olmuyor bende kayit oldumnurunu indirimli almak için, 🤭 Aldığım ürünün yaninda Sıcak su olsun yetiyor çıkmayan hiç bir leke yok şuana kadar
melek_42 Sdnrruznn Kubraklc canım ben Highgenic Leke Çıkarıcı Sprey kullanıyorum çoğu lekeyi çıkarıyor memnunun bazı A101 lerde oluyor ben internetten alıyorum ama
Sdnrruznn melek_42 Nasıl kullanıyorsunuz peki lekenin üzerine mi döküyorsunuz makineye mi bende deneyeyim memnunsanız
Arc1993 Kubraklc ek gıdadan sonra ucuz ve kaliteli almaya başladım. Lekesi çıkmayana üzülmüyorum böylece🤣 ev kıyafeti ayrı dışarısı için ayrı giydiriyorum. Sorun olmuyor pek
Sarisey Kubraklc frosch leke cikarici sikiyorum sonra dogru makineye atiyorum. Henuz cikarmaedagini bi leke olmadi
Mnli Kubraklc yaz şimdi çoğu zaman aklet tarzı bir şeyle oturtuyorum yemeğe leke olsa da içim yanmıyor onun dışında genelde beyaz sabun kullanıyorum bir de deterjan minoris kullanıyorum bazen makinaya atmadan elimde çitiliyorum deterjandan bir damla damlatıp çıkmazsa da o ev kıyafeti olmuş oluyor
Deletedmom388 Kubraklc Baby Me çamaşır suyu tozu👌🏻Beyazlar ve renklilerde kullanılıyor.Suda bekletiyorum akşamdan,tozdan da ekliyorum,ertesi gün makineye atıyorum tertemiz oluyor.
Armonika Ya duru granül matik bizde işe yarıyor. Bir de fairy ile alo birleşip kombo bi deterjan yapmışlar o da güzel leke çıkarıyor 😃
Bircicekkiz Esinaktepe1 1 yıl sonra tekrar gündem olması iyi olmuş inş cevap alırız bende bekleyeyim bıktım çünkü lekelerden😂 post sahibi belki çözmüştür bu sorunu 😌
Esinaktepe1 Bircicekkiz hahahah gerçekten yoruyor bu lekeler çöpede atmak istemiyorum inşallah çözüm bulunmuşturda yazarlar 🤗