Tazeanne3571 Hasderluna merhaba. Bizim de çukurlukta kıllanma var. Ultrasonla bakıldı sorun yok. Ama farklı bir durum için başka bir doktora gittiğimizde gamzeyi fark etti kıllanma olduğu için ultrason yeterli olmaz. Mr çekilmeli dedi. Biz de anestezi almasından korktuğumuz için çektirmedik. 3. Bir doktora gittik şimdilik MR gerekli değil dedi. Ama kafamız çok karıştı. 🙄
Hasderluna Tazeanne3571 ben de korkuyorum ama internetten de baktığımda kıllanma oluyormuş genelde normalmiş öyle okudum. Doktor da ultrasonda sorun yok deyince üstünde durmadım. Rabbim minikleri korusun içimizi ferah tutalım inşallah bir şey çıkmaz.
Poyraazzz Sedauysal bizimki de 1 aylık olduğunda kalça çıkıklıüı için bakılırken ona da bakılmasıni istedi ama insan korkuyo
Birkizbiroglan Poyraazzz bizde de var. Ama öyle aşırı bı tüylenmeden bahsediyor doktorlar. Yoksa orda birazda olsa kıl tüy var. İçinizi rahat tutun 🌸
Tazeanne3571 Poyraazzz 1 ayı beklemenize gerek yok, biz 1. Haftada yaptırmıştık hemen. Uzun bir işlem değil.
Tazeanne3571 Poyraazzz evet anladığım kadarıyla üzerinde kullanma yoksa önemli değil ama kıllanma varsa bazı rahatsızlıkların sebebi olabiliyormuş. Allah korusun yavrularımızı 🙏
Tazeanne3571 Bir de merak ediyorum bebeğinde sakral gamzesi olan anneler, folik asiti gebelikten önce kullandınız mı? Ben gebe olunca kullanmaya başladım acaba o yüzden mi oldu diyorum.
Hasderluna Tazeanne3571 genetikmiş bir zararı da yokmuş ki öyle düşünmeyin yani bir kusur değil aslında, ben de gebelikte kullanmaya başladım ama hiç öyle ona bağlamadım
Tazeanne3571 Poyraazzz muhtemelen tekrar tekrar ücret ödemeyin aynı anda iki işlem bitsin gibi düşünmüş olabilirler. Çok önemli görseydi doktor öne alırdı.