cansurellaaaaaaaa canım anneler 1 aylık oldu bebegim bugun tam … arada cay kasıgı ile su veriyorum malum cok sıcak havalar iki cay kasıgı kadar sizce kötü mü yapıyorum ben kızımada hep vermistim ama bilemiyorum sizede sormak istedim
bsracnrefe cansurellaaaaaaaa bizde 47 günlüğüz bi ara verdim ama sonra süt zehirlenmesi olur diye korktum vermedim bilmiyorum vermelimiyim 🙄
Payan cansurellaaaaaaaa havalar sıcakken su verilmek zorunda doktorların da görüşü bu yönde,önemli olan çok su verip midesini suyla doldurmamak demişti doktorumuz. 3çay kaşığı bile verebilirsiniz
Aysegul3442 Su vererek bebeğinizi dış enfeksiyon riskine bakterilere açmış oluyorsunuz daha çok küçük 1aylık
mermik Anne sütünün %87siydi sanırım su zaten. Mama veriyorsanız onu da suyla hazırlıyoruz. Bizin doktorumuz sık emzir suya gerek yok demişti.
Waffle cansurellaaaaaaaa lutfen su vermeyin. Bebrginizin sysadigini dusunuyorsaniz bol bol emzirin. Sutunuzun %80 i su zaten. Su an su vermek midesini sisirmekten baska bir ise yaramaz :))
Hannur Verebilirsin ama karnı doyar ve anne sütğ içiosa bildiğim kadarıyla yararlı vitaminler gidio ama yani bende verdim 1 2 kere ağzı çok kuruodu sıcaktan
Levazen Benimki 4 ay 20 günlük bende doktorumuzun tavsiyesiyle veriyorum kabız oluyordu çünkü makatında da çatlak geçmedi uzun süredir
hirosima Bizede doktorumuz 2 günde bir 1 çay kaşığı mutlaka ver dedi bazen unutuyorum aklıma gelirse veriyorum. Böbreklerinde kum varmış 1 aylık bebeğin böbreğinde kum nası oluşur anlamadım.