MiracAlpinveUmutunAnnesi Okadar mutluyum ki bu mutluluğun tarifi yok 💙 Zor zamanlarimiz oldu sarılık göğüs yaraları gaz soğuk algınlıgı grip diş uykusuz geceler canını yakması gıcırtıları huzursuzluklari ateşi ama herşeyiyle hep sükrettim Rabbime çok şükür bana anneliği tattirdı okadar güzel okadar muazzam bir duygu ki annelik oğlumuz dogunca gerçek bir aile olduk biz Allahım isteyen herkese nasip etsin💞💚 Canım oğlum iyiki doğmuş miskokulum benim👪❤ 10 ocak 2018👶 10 ocak 2019👦
Ebru4050 MiracAlpinveUmutunAnnesi oglunuzun doğum günü kutlu olsun sağlıklı huzurlu mutlu bir yaşam nasip etsin
Emine MiracAlpinveUmutunAnnesi doğum gününüz kutlu olsun sağlıklı mutlu yılları olsun inşallah 😊💙 benim oğlumda 1 ay sonra 1 yaşın 😊
Ege MiracAlpinveUmutunAnnesi Allah uzun ömürler versin annesi🙏🏼 6 gün sonra da benim oğlumun doğum günü🥳
MiracAlpinveUmutunAnnesi Ege amin canım cümlemizinkini inşallah sizin de şimdiden doğum gününüz kutlu olsun❤
MiracAlpinveUmutunAnnesi [bilinmeyen] inşallah canım çok teşekkür ederiz sizin de bebeğinizin bir ömür sağlıklı huzurlu bir yaşamı olur inşallah 😍