Kadert Esilanur normal cnm versn benmkde yer 2.5 saatte 3 saatte bi verym diyorm ama 2.5 saati ahcak edyrz 120 cc yiyor aralarda emzryrm.gecede 210 cc yiyip yatyor .
Miraykiz58 Esilanur bana göre normal benim bebeğe göre değil. Canım çıkıyor 4 saatte 120cc vermek için
Esilanur Perimasali bebelac gold canım diger mamalarda bizde öyle oluyodul 4 saate bir onuda zorla yani tavsiye ederim bebelac gold ayda bir kilo aldırdı her çocuk bir deil güzel doyuruyo ve gaz kabız yapmıyor
Esilanur Mom93 benimkide az emiyo bazen hiç tutmuyo o biberon a alışınca oluyo biberon daha akışkan kolayına geliyo bebelerin.
Esilanur Mom93 canım philips awent denedinmi geniş agazlı damaklı dene kolik biberonu wee baby var eczanede
Mom93 Esilanur hepsini denedim lansinoh dediler Chicco dediler alıştırma bardağı dediler neler neler ama yok almıyor
asyasare Esilanur az veriyorsun canim. kizim 4 aylikken 3 saatte bir 120-150 arasi veriyordum. sen mama cc arttir saati de arttirmaya bak derim
asyasare Esilanur soyle evet ayni geliyor ama 1.5 saatte bir veriyorsun. muhtemelen doymadigi icin 1.5 saatte tekrsr istiyor. cc arttir saat arasini ac anlaminda az veriyorsun demek istedim canim.