Susebezeyno Merhaba arkadaşlar aramızda MS li annelerin olduğunu biliyorum sizlere bı şey sormam lazim MS tedavisinde copaxcone iğne yapan varmı bir iki bişey hakkında danışman lazim
Susebezeyno Perissmom ayy çok şükür 🙏ignelerden sonra kizarma şişme herhangi bi problem olmuyo mu sizde
Perissmom Susebezeyno oluyor zaten copaxone’un yan etkisi o, yara yerinde kızarma şişme yapıyor kaşıntı falan. Daha önce betaferon kullanmıştım o da grip gibi eklem ağrısı yapıyordu.
Susebezeyno Perissmom ya bende iki senedir kullanıyorum bı sikinti yapmiyo su San 15gungur inanilmaz ağrı yapio kizariyo Dr a ulasamiyorum siz hangi Dr a gidiyodunuz
Susebezeyno Perissmom ya benim telefonum kırıldı hemşirenin numarası ni ismini falan kaybettim Dr a ulasamiyorum hastane tadilattaymis kimse yok hastanede şaka gibi acaba hemsireni adı neydi acaba siszin
Perissmom Susebezeyno özel muayenehanesine gidiyorum ben, internette iletişim bilgiler mevcut. Çok memnunum 6 senedir doktorum.
Perissmom Susebezeyno bilmiyorum şu an canım bu sene pandemiden dolayı muayene olmadım, mr sonucumu gönderdim sadece. Muayenehaneyi arayıp öğrenebilirsin
Susebezeyno Perissmom tamam çok teşekkür ederim Allah razı olsun cnm vakit ayirdigin için hakkını helal et
Susebezeyno Perissmom size tekrar teşekkür etmek istiyorum Gülşen hnm in asistanı ile görüştü m çok güzel ilgelendiler dosyamı oraya aldiracan bende