Mrcnry Anneler eşimin kardeşinin nişanı var Antalyadan İzmir’e nişan için gidilecek ama virüs var bebeğim küçük yol dayanablirmi endişeliyim bebeğim için gitmek istemiyorum ama yolda bişey olur diye korkuyorum sizce yolculuk yapabilir mi bebek 6 saat lik?
delibirhatun Mrcnry yapar tabiki benimki 30 günlüktü kayseri ankaraya geldik aslında 5 saat biz yavaş yavaş 7 saatte geldik 🤦🏻♀️ hep uyudu zaten bide kisti bizim duramadık hiç sizin durma imkanınız varsa durun hava alsın devam edin korkmayın hem alışır
Egurbuz20 Mrcnry canım bebek içimse korkma arabayı seviyorlar ben 1 haftalıktı 22 saatlik yola çıktım
CansuveCan Mrcnry kendi aracınızsa çok rahat yaparsınız biz 2 gün önce İstanbul’dan Ankara’ya geldik 35günlük 🥰
Baharzeynep Bende 5 günlük kızımla 10 saat yolculuk yaptım çok şükür birşey olmadı arabadan indirmedim hiç ama dikkat edin yine de🤲
Minikdipsy Egurbuz20 merhabalar benim oğlum şu an 2 aylık bizde Antalya’dan Diyarbakır’a Diyarbakır’dan vana gidicez arabamızla sizce bebeğime bişey olur mu siz de yolculuk yapmışsınız
Mrcnry Minik_Hanim gidip nişan ortamına katmayı düşün muyirm canım gidersem bile otelde kalcanz zaten ordan cikarmam
Mrcnry Annekeki hava değişimini hiç dusunmedm canım haklısın biz büyükler bile hava değişiminden hasta oluyrz
neon12 Mrcnry bebekler arabayı sever canım.araba sallaması gaz sancısını azaltır .motor ve yol sesleri uykusunu getirir 😊