Deletedmom44 Kızlar bebeklerinize bebek sularından mı veriyorsunuz yoksa normal hazır sulardanmı biz 4ay 5 günlük olduk anne sütü ile beslendiği için hiç su vermedim doktorda ver demedi ama cevremdeki herkes ver diyor sizce ?
Seymabaysan Deletedmom44 kesinlıkle ver bnde vermedım şimdi 7 aylık oldu içmıyor su çay kaşıgıyla ver mutlaka
lilosbebek Deletedmom44 Benim bebeğim 3 aylık mamayla besleniyor çevremdekiler ver dedi iki doktor verme diyor biri ver diyor ben veriyorum ama zaten havalar sıcak mamada sütte ne kadar su olursa olsun normal su başka hayatın bebek sularını kullanıyorum bu arada
1prens1prensesannesii Deletedmom44 E bebekten fuska bebem suyu aldım. 1 aylıktan beri veriyorum doktorumuz ver dedi anne sütü alıyor sadece. Şuan 3. 5aylığız suyu çok seviyor .günde 20 30 cc içiyor. Kakasını raht yapıyor en azından
Ptrckli 6 aylık olduk ben 2 aydır veriyorum. E bebektrn fuska su alıyorum onu da Bi taşım kaynatıyorum. Hayat suyu nereden alıyorsunuz?
Ptrckli Düşünsenize 5 bardak ayran içsek karnımız doyar ama üzerine Bi su içsek yine ohe be deriz😅 benim her doktorum su ver dedi
ToprakMomy Deletedmom44 Doktorum bana ver dedi,2 günlükten beri su veriyorum.Şuan 35 günlük mama+meme gidiyoruz.Fuska veya hipp marka bebek suyu alıyoruz.☺️
Dn123 Deletedmom44 ben kaynatıp ilottogim sudan veriyorum bebek suları neden satılıyor ben hiç anlamıyorum valla 😀
Gamzeburkan Deletedmom44 ben iki haftalıkken vermeye başlamıştım. Bebek suyu almadım hazır su içiyor 2 buçuk aylık olduk bi sorun yaşamadık çok şükür
Mommyy70 Deletedmom44 23 günlüğüz ben veriyorum. hemşire ver dedi sıcaklarda agzinda pamukçuk olurmuş her emzirmeden sonra iki üç çay kaşığı ver dedi. Kendi doldurgumuz suyu kaynatiyorum saklıyorum
Mysunshines17 Deletedmom44 Ben bebek suyu kullanıyorum mama için ama Antalya da yaşıyorum ve hava çok sıcak günde 1 çay kaşığı veriyorum bebek suyundan ayrıca banyo sonrası mutlaka veriyorum