CennetAla Neler yapıyorsunuz sevgili Temmuz anneleri biz bugün 1 aylık olduk aşımızı da olduk. Bebeğim dünden beri çok huysuz durmadan ağlıyor :( Bebekleriniz nasıl kilo, boy, gece uyuyorlar mı? Sadece anne sütü mü veriyorsunuz takviye mama veriyor musunuz?
InancDemir20 CennetAla 35 günlük olduk bizde evet mama kullanıyoruz günde 2 3 kere geceleri mız mız oluyor gündüzleri genelde uyuyor. İlk zamanlar uykusuz cok kaldım yavas yavas düzene girmeye basladı gece uykuları uzadı. Kilosu 4700 4800 civarı.
Beyazorkide CennetAla merhabalar 13temmuz dogumlu bebişim 1ay kontrolunde 1.300 gram almıs6 cm uzamıstı suan 44 gunlük olduk acayıp gaz sancısı basladı malesef mamada vermıyorum dogdugu gun hastanede verdık sutum gelmedıgınden bsadece suan sadece anne sütü 😊
Frozen CennetAla bizde bugün 1 aylik olduk. 2995 di doğduğunda kilosu 4 kilo olmus. Doktor genel durumu iyi dedi.Gündüz uykusu az ve kisa suruyor.gecede 2 kere uyanıyor. Büyük kizimda sutum yoktu cok şükür bu sefer var. Guzelce doyuyor tosbigim.Bazen hic durmuyor surekli emmek istiyor bazen daha rahat oluyor. Yuvarlanip gidiyoruz boyle😊
esmaa599 CennetAla Benim bebeğimde 44 günlük.1ayda 1 kilo almış.Bazen bende mama takviyesi yapıyorum.Bizim de gazımız var o yüzden biraz huysuz
Unknown CennetAla 11 Temmuz doğumluyuz 46 günlüğüz 🥳 1 aylık kontrolde 1.400 gr almıştık. Anne sütüyle besleniyoruz. Gece 3 kere kalkıyor. Genel olarak gece uykumuz güzel. Sabahları biraz daha mızmız. Gazı oluyor akşamları uğraştırıyor bazen. Bizde de durumlar böyle 🙃