Mesafe 3melek1anne halbuki bizim doktorda similacta azda olsa süt var kilo alır neocate ile hiç almaz demişti bak mşlh yaramış bebişe bir haftalık kontrolde 30 gram almış oda kıyafet degişikliginden heralde çok canım sıkıldı ya😢 tşk ederim cevabınız için
Hcr_04 Alyakbrfth merhaba siz hangi mamayı kullaniyorsubuz acaba.Benim kizim da sadecw mamayla besleniyor aptamil pregomin as kullaniyiruz.kilo alimi ve gelişimi nasıl bebeginizin.
Cekuli ygd ilk neocate alıyorduk parayla sonra rapor verdi doktor smilac a tadı daha iyi diye asla içmiyordu en son aptamil pregomin as ye geçtik lıkır lıkır içiyor tadları kokuları hepsinin berbat zaten. Smilac ta sıvı vanilya damlatıp zar zor içiyordum.
Mervecnk Alyakbrfth acaba ne kadar vanılya şurubu koyuyorsunuz ne kadara ne kadar? biz bugün başladık da bilemedik ne kadar koymamız gerektıgını
Damlanil Mervecnk biz de kullandk vanilya surubu bize dk bi kac damla dedi.iki damla bile yetiordu keski tadt zaten
Merve7518 Merhabalar acil elin de aptamil pregomin mama olan varmi acaba elimizde kalmadi raporumuz bitdi ve alamiyoruz
Deletedmom273 Merve7518 devlet rapor çıkartıyor nıye mılletın ucretsız aldığı seyı başkasından pat ile alıyorsun
Gzdcngz ygd benimkide sevmedi doktorumuz 3 gün 4 gün verin alışır dedi şu an 11 aylık olcaz çok seviyo kokısı ve tadı çok kötü ama sanırım kokuya bende alıştım
Merve7518 Gzdcngz evet ama bizim raporumuz yeni bitmedi daha önce bitmisdi simdikiler icin gecerli malasef
Deletedmom273 ygd bızımkıde ılk başlarda tıksınerek içiyordu sonra alıştı tadına sürekli vermeye çalıştık zaten başka alternetıfıde yok ayrıca onu içerse kıloda alır dıger mamalardan daha ıyı