Zeynepmusab Merhaba arkadaşlar🌸 15 gün sonra ek gıdaya başlayacağız , uygun fiyatlı güzel sağlam memnun kaldıginız mama sandalyelerini önerebilirmisiniz❤
BeyzaLivaLeyla Zeynepmusab e bebekten aldığım 70 tl bi mama sandalyesi vardı valla kuzum evde görümcemin verdiği chicco marka var hantal gibi e bebektekini köyr götürmek için almıştım chiccoya 10 basar
Gzdzeynep Zeynepmusab pilsan elegance tavsiye ederim hem uygun fiyatlı hem oturma yeri bir tık daha geniş ikeanınkilere oranla. Hem sağlam hem de hafif.
Zeynepmusab Elfida-10 katlanıyormu ve bebeğim baya hareketli sendeleme olurmu ? Sağlammı yani memnunmusunuz 😍❤
gulsahbaydemir Zeynepmusab bu bime falanda geliyor ondan zaten en uygunu o e bebekte fiyata göre bakın bulursunuz
Zeynepmusab BeyzaLivaLeyla ebebekte ne yazsam cikar isim verebilirmisiniz yada buraya link ekleyebilirmisiniz
BeyzaLivaLeyla Zeynepmusab https://www.e-bebek.com/very-important-baby-vib-time-mama-sandalyesi-p-vib-time01/ oldu mu? İlk kez yaptım olmadıysa e bebek arama kısmına very important baby yazabilirsin
delibirhatun Zeynepmusab ebebekten 120 liraya aldım 2 hafta önce hem mama sandalyesi hem masa sandalye oluyor sadece minderi kötü minder gerekiyor gayet memnunum oglusta sevdi
Cennet1212 Zeynepmusab bende e bebekten indirimde almıştım 250 tl ye ama gercekren çok kaliteli çok iyi gracco diye bi marka