bhrungr anneler dogumdan sonra alinan 150 tl sut parasi icin nereye basvuruluyor esim polis memuru ayri yere basvuruluyormus galiba esi polis olanlar bilen alan yazabilirmi:)
Deletedmom04 bhrungr genelde hastane kayıt yapıyor süt parası için ama sizin farklı sanırım aynı sistemden kayıt olmuyor demek ki 🤔
YazCilegi bhrungr doğum yaptıgınız hastaneyi arayın onlar bildiriyor sgk ya. Belkilde bildirmişlerdir e devletten kontrol edebilirsniz yatıp yatmadıgını
firuzan21 bhrungr benim eşimde polis ben internette araştırdım ama bulamadım ögrenirseniz benide etiketlermisiniz
Hasret YazCilegi ben Doğum parası aldım süt parası için henüz bişey yok dendi 🙄 1,5 ay oldu Doğum yapalı
Srht bhrungr firuzan21 Hasret BurcuIlkeDemiray Hnfth zely35 HicranHizMetLi Süt parası için 144 ü aramanız yeterli eşim uğraşamayacağım işten izin alıp gidemem kalsın diye söyleniyordu araştırdım meğer 144 ten başvurulabiliyormuş başvuru yaptık daha yatmadı dün başvurdum çünkü. 149 tl yatacakmış anne sigortalıysa anne başvuracak, anne sigortalı değilse babanın sigortası üzerinden baba başvuracak tek şart bu!
Hasret BurcuIlkeDemiray eşim hastaneden aldığı Doğum kağıtlarıyla sgk ya başvurdu bir ay sonra ptt ye yatmış Doğum parası diye
Aygul1996 BurcuIlkeDemiray baba veya anne sigortalı çalışıyorsa başvuru yapabilirsiniz. Benim eşim başvuru yaptı ama benim üstüme yatmış para bugün pttden aldım parayı 300tl
Hnfth bhrungr Doğum yaptığım hastanede memurlara ve memur eşlerne süt parasının ödenmeyeceğini şöyledirler sadece Doğum parası aldım 300tl
Bet Hnfth peki Doğum parası icin nereye başvurdunuz acaba? Belli bir zaman zarfında mı başvurmak gerekiyor bilginiz var mi? Kızım 6 aylık oldu da 😬
HicranHizMetLi bhrungr benim eşimde öğretmen emekli sandığı almıyor diye duydum ama alıyor muyuz acaba
zely35 Bet SGK ya başvurmak gerekiyormuş. Ama bende daha başvurmadım. Alanlar bizi aydınlatırsa sevinirim. Birde e devletten nasıl bakılıyor süt parasının yatıp yatmadığına
Hnfth Bet bildiğim kadarıyla bi zaman zarfı Yok bende 40günden snra başvurdum sosyal politikalar il müdürlüğüne başvuru yapıyorsunuz benm 10gün sürmedi yattı
Bet zely35 teşekkür ederim. Bir sitede " E-devlet internet sitesine giriş yaptıktan sonra sitede bulunan arama kısmına SGK şahıs ödemesi sorgulama yazarak çıkan ilk başlığa tıklayabilirsiniz. " yazıyor süt parası için.