Acemi_ogretmen_annee Merhaba , Bu konu hakkında bilgisi olan kullanan memnun olduğunuz demir takviyesi varmı acaba? Floradix temini zor bir ürün olduğundan eledim Sidefer çok önerilse de içerisinde paraben var Purferro içeriği temiz parabensiz fakat son üretimlerde şeker ilavesi eklenmiş Nutrigen ferromix şase formunda kullananlar çok etki etmediğini belirtmiş siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Şuan aklıma yatan fermix şase olarak değilde damla olarak satılanı düşünüyorum fakat gene kararsızlıklar silsilesi içerisindeyim ☺️ Siz neler kullanıyorsunuz?
theQueen Acemi_ogretmen_annee Nutrigen ile ilgili kısmı biraz açar mısınız acaba? Bende 4.aydan beri doktorumun tavsiyesi ile kullanıyorum kan değerlerinde herhangi bir sıkıntı gözükmedi ☺️
ikos58 Acemi_ogretmen_annee aynı baslıgı ben de acmıstım ve gun sonunda nutrıgen alarak basladım 😁 fermıx ın ıcerısınde de potasyum sorbat var.
Acemi_ogretmen_annee [bilinmeyen] evet öyleymiş ama neden böyle yaptılar anlamıyorum şansımıza eski part gelir ise alırız bu gidişle zamanla hepsi yeni şekerli olan üretime dönecek
Sibell theQueen nutrigeni nasıl kullanıyorsunuz acaba? Kabızlık falan yaptı mı ya da başka bişey? Bende baya araştırıyorum hala karar veremedim 😌
theQueen Obsesifk Doktoruma parabensiz korumasız olsun dedim o da direkt piyasadaki damlalarda hep koruma paraben var şaselerde olmaz diye bunu önerdi hem bol vitaminli demişti 😂 hiç bir sıkıntı da yaşamadık 😇
Ugurbocegim Sağlık ocağı vegaferon verdi ama kızım kusmaya başladı doktoruna söyledim oda sidefer önerdi ve kabızlık yapmıyor
theQueen Sibell ilk iki ay yani 4-5 te bir çay kaşığı ucu kadar alıp aynı çay kaşığına su koyup o şekilde verdim sonrasında her gün 1 şase olarak mamasına kattım ☺️