Sumeyyelan Şükür bugün sünnetimizi olduk 5 aylık oğlum bi sorum var kızlar ilk günü nasıl atlattınız çok ağlıyor
Sev-sev İlk gün carpol bir çay kaşığı verdik her saat başı zeytin yağı döktük bol bol carpoldan sonra uyuyor
Sumeyyelan Sev-sev zeytin yağımı bana furacin verdi bende calpolle parol verdim uyandı ama kıyamet kopuyor
Mayisannesi1 @Sumeyyelan bizde olalı 5 gün oluyor ilk gün cok fena agladı 4 saatte bir calpol verin dedi doktor ve her bez degisimin kremleri vardi biri antibiyotikli digeriyse ahri kesici biraz uyusturuyor sanirim geceye rahatlarsiniz cisle pismis olur biraz
Sumeyyelan Mayisannesi1 calpol da var fitilde parol ağrı kesidice verdi hangisi kolaysa ver dedi kremini her alt değişmede sürüyorum ama her çişte alt değişimde kıyamet kopuyor şimdi nöbetteyim bakalım inşallah yarın böyle olmaz çok zormuş ta
Mayisannesi1 @Sumeyyelan o gocunmuştur ondan öyle agliyordur benim bebegimde küçük ama baya gocunmustu orasından. Gecer gecer bende ilk gun keske yaptirmasaydim demistim simdi iyi ki yaptirmisim dedim