Mirsim Kızlar bebeğinize kışlık alışveriş yaptınız mı yada nereden yapacaksınız ?bebegimin kisliklari yok ilk kışı olacak hayırlısıyla🙏çok heyecanliym neler alayım bilmiyrm LC waikikiye göz attım çok güzel şeyler var ama panduflar falan bayağı pahalı geldi bana
Oglusum5357 Mirsim LCW sitesinde indirim kısmında çok güzel şeyler denk geliyor kontrol edin sürekli 😌
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Mirsim Her şeyini mont, kazak, sweatshirt,pijama kazak ,tay,esofman altı hep kızıma ordan aldım yazdan tamamladım. 10-20 tl den aldım her şeyini.
Guligul Mirsim ebebek ve jokerden sonbahar icin kiyafet aldim. Uzun kollu uzun bacakli ve ince seyler aldim. Sombaharda da kisliklarini alirim sanirim.
Mirsim leila ewt yazliklarinhep ordan aldim,oglumada hep ordan aliyrm ama kisliklar pahalı geldi fazla Alacm çünkü beğendiklerimin fiyatı 50 den başlıyor nerdeyse
Deletedmom0099 ben bu haftasonu yaptım aldıklarımı fiyatlarıyla yazıyım, civilde çok çeşit var baya da uygun ama lcw daha kaliteli tabi. e bebekten aldıklarımın penyeside aşırı kaliteli ve yumusak
Caglamarail Mirsim senin kaç aylık canım? Benim ki 10 aylık bende lcw sen yapmayı düşünüyorum ama bazen indirime giriyor . Fakat çok kaliteli