HilalElvinEbrar Kızlar bu emziği hem siz hemde doktorum önerdi bebeğimin emme refleksi yüksek olduğu için aldığımdan beri olmadı tutturamadım midesi bulanırmış gibi yapıp atıyor ağzından yardımcı olurmusunuz başına gelen varmı 22 günlüğüz
Gizemm35 HilalElvinEbrar öyle oluyor çanım kabul etmiyor bazı bebekler benim Oğlumda emmiyor emzik bazen ara sıra tutuyordu hemen atıyordu ama emmiyor yani istemiyor
Ftmsnny HilalElvinEbrar bizimde aynı uykuya geçeceği sırada zorla tutturuyorum diğer türlü kusmaya çalışıyor
Betusgktugenes23 HilalElvinEbrar benimde tutmadi ultra soft tuttu benimki 40inda dualarla hala da tam tutmuş değil o atıyor ben veriyorum daha uzun süre tutmaya başladı
PnrTurK HilalElvinEbrar bende aldım cnm hadi seninki daha 20 günlük 2 aylık emmiyor emmiyor neler denedim yok ne emzikler sanırım bebekle alakalı
HilalElvinEbrar PnrTurK benim ilk kızımda böyleydi bu ikinci kızım oda tutmamıştı her marka aldıydım bakkal emziğine kadar ama tutmadı ablasına çekti herhalde 😔
YusraveAnnesi Ben Philips’in emziğini kullanıyorum en başından beri şimdi 6,5 aylık olduk emziğini değiştirip ultra air aldım onu tutmadı emmek istemiyor emziğin ucuyla mı alakalı anlamadım diğerini tutuyor bunu almıyor
PnrTurK HilalElvinEbrar aynen bende aldımm 2,5₺ ye bakkal emziği tuttu sandık onuda attı bir kenara 😞