1prensannesi_ Kullanan varmı acaba aranızda bebivita falan var ama sütlü yazıyor inek veya keçi sütü mu ki zaten onlar yaşına kadar verilmiyor hangi mama daha iyi önerilerinizi bekliyorum
Sedaahmet 1prensannesi_ kaşık mamasi soruyorsan ben a101 in arı mamasini kullaniyorum ogluma. 10 aylikken vermeye başladim. Şuan 17 aylik. Hala severek yer.
Kh201590 1prensannesi_ bn ondan kullandm ve hiç alma memnun kalan nasıl kalmış anlamadm yemin ederm onu icirdim ve bebeğimi uyandiramadm öylece çöpe attm
Ipegim 1prensannesi_ bimin maması bebekelre verilmez biraz daha verin ama kaliteli mama içsin bebeğiniz
Kh201590 1prensannesi_ vallahi blmiyorm ki cnm kırk günlük felandi kızım tavsiye üzerine aldm denemek için içti ama uyandıramadm en son banyoya sokmuştum kızımı anca öyle uyandı
1prensannesi_ Ipegim bebelac kullanıyoruz zaten ama ek olarak alsam nasıl olur acaba siz kulalndiniz mi
1prensannesi_ Meftunbade Hmm ben aldım ama daha vermedim bide ek gıda olan hero baby aldım dün ve bugün birer kere verdim içti
Ipegim 1prensannesi_ ben aptamil almıştım bimin mamaları bir ara toplatıldı bir şeyler oldu açıkçası güvenmiyorym fiyatı uygun diye emin olmadığım bir şeyi bebeğimde kullanmadım sma da iyiymiş bilinen güvenilir markaları tercih edin