MervEslinArden Oy benim yavrum sabah olduk aşımızı yarım saattir inleyerek ağlıyor calpol verdim uyudu ama kıpır kıpır korkuyorum vallahi ateş olcak diye sizin nasıldı 2 ay aşıları annelerim
Mom095 MervEslinArden bizde haftaya olacağız. Ama şimdiden bende çok korkuyorum 😢 yavrumun acı çekmesine dayanamıyorum. Gaz sancıları var zaten. Bide aşının acısıyla maffolacak diye şimdiden üzülüyorum 😔
Synmannesi MervEslinArden ikinci Gün hala ara ara ateşi çıkıyor :(( çok fena ağladı birinci gün geçe 6 kadar ateşlendi bez koydum eklem yerlerine duş yasak 3 gün hiç uyumadım sende bugün uyuma
beyzabali76 MervEslinArden Oğlumda geçen hafta önce oldu aşısını calpol verdim çok şükür ateşi olmadı ama tabi yapıldığı gün çok huzursuzdu
MervEslinArden Mom095 vallahi her aşı zordur belki ama bu 2 ay aşısı baya etkiliyor galiba 🤦♀️ Gaz lı bebek te zor Allah yardımcın olsun bacım
BusraNare Bizde dün olduk baya huzursuzlaştı ateş olmadı çok şükür çorap hiç giydirmedim çocuklar ateşi ayaklardan attığı için bakalım bugün nasıl olcak 😌
MervEslinArden BusraNare valla bende soydum bebemi asla ayakta sallamam dedim ve şuan ayakta uyuttum 🤷♀️
MervEslinArden beyzabali76 şükür benim kızdada ateş olmadı elhamdülillah huysuzdu ama dün bugün bakıcaz nasıl şimdilik iyi