Araseymen 2 gün sonra 8 aylık olcak oğlum mercimskleri suda beklettin bir güzel yıkadım bebeğime versem olurmu??
elizinannesi-19 Araseymen ben 7.5 aylıkken verdim 😂 hiç bişey olmadı gaz yapmadı. Ama daha sonra bi daha verdiğimde gaz yaptı. Sonra geçti yapmadı.
madambovary Araseymen 8.aydan itibaren kırmızı mercimek, yeşil mercimek gibi bakliyatlara başlanabilir. Ancak pişirirken kimyon atın içine gaz yapmasın.
Araseymen Ikrazumra19 aynen yada içine biogaia damlatmakda aklıma geldi ama önce ufak bir kaç kaşık içirip denesem bakalım gaz sorunu olacakmı normalde 8.ayda verilenler listesinde var mercimek ama cesaret edemedim.
Sedanur_Yaprak Ya ben bugun bı tarıf buldum havuc patates ve yarım cay bardagı kırmızı mercımek yaptım yedırdım ama sunları okuyunca korktum 7 aylık kızım bısey olur mu kı ya
EsraEge Araseymen merhaba. Oğlum 7 ay 20 günlüktü verdiğimde bir problem yaşamadık. Hatta pirinç, bulgur, soğan da ekledim. Ama içine kimyonda atmıştım. İnşallah sorun yaşamazsınız 🙏🏻
elizinannesi-19 Araseymen kendisini sıkar ıkınır birden ağlamaya başlar karnı sert olur. Yani benimki öyle olmuştu. Birden ağlamadan sonra gazını çıkardı
1prensannesi_ Araseymen ben veriyorum gaz olmuyor şükür 7 buçuk aylık ama abartacak kadar değil tabiki
Ebruea Araseymen 8 aylık bende verdim bu çocuk aç kitabında 8+ diyordu. Biraz fazla gaz yaptı gece de dahil 😂😂😂😂😂