can93 Merhaba kızlar bebeğim 7 aylık oldu menenjit aşısı yaptırmayı düşünüyorum hemşiremiz dozları 7-9-18 aylarda yapabileceğimizi söyledi aranızda yaptıran varmı herhangi bir sakıncası var mı gerekli bir aşı mı?
Bulutbey can93 bizde yaptırtırız 2. Dozları oldu bile. Benim kuzenim doktor son yıllarda bu hastalık görülmeye başladı yaptırmakta fayda var dedi. Bizde yaptırıyoruz bakalım.
Mervemerveesk can93 ben de yaptıracağım bu ay ilk dozu. Menenjit epey tehlikeli bir hastalıkmış o yüzden yaptırmak istiyorum. Ücretlerini bilen var mı acaba?
Elifelcn can93 2 çeşit aşısı var nimenrix ve bexero nimenrix 3 ve 5. Ayda oldu bexero 7. Ayda başlayacağız agir bir aşıymış
can93 Mervemerveesk iki marka aşı varmış ikisininde yaptırmak gerekiyormuş toplam 6 adet aşı alınıyor tanesi 300-350 lira arası diye biliyorum
can93 Mom095 3. Aydada başlanabiliyormus ama ben ozaman yaptırmamıstım çok fazla aşı oldu rota falan üst üste gelmesin diye 7. Ayda başlıyorum
Bulutbey Mom095 doktorunuz size göre bir takvim oluşturur. Biz 6-9-15 olarak yapacağız. İlk ikisini oldu.