Rengin kizlar bu mopu kullanan var mı memnun musunuz. Baska markalarda da var fiyat da buna göre cok uygun ama sorun yaşayan da cok. Mop almam lazım kullananlardan fikir almak istedim tesekkurler❤
Seherronya Rengin harikaaaaaa bir ürün parayı hakediyor . Hiç zahmetli değil şip şak sil durula 😇😇tertemiz yapıyor heryeri
Rengin Deletedmom328 yaaa cok tesekkur ederim açıkçası arada kalmıştım pahali o parayı vermeye değer mi diye. Tesekkur ederim❤
Deletedmom328 Rengin ben ilk mop aldığımda ucuz bir şey aldım. Sulama ve kurutma yeri o kadar dardııı ki benim için ordan çıkar oraya sok eziyet haline gelmişti sonra bi şans daha verip vip Ahmet aldım memnun kaldım canım 💝
Rengin angelfish bende dusunce asamasindaydim ama arkadaşlar cok memnun kalmış. Siparis vereceğim birazdan😊
Rengin Deletedmom328 bende ondan çekindim isin acigi ucuz alip 2. Yi almaktansa hakediyorsa tek seferde bunu alayım dedim. Cok tesekkur ederim hemen alicam😊❤
Prnsannesi kesinlikle almasın sırf çocuğum viledaya elini sokuyo diye aldım tertemiz siliyor çok memnunum
hulyatkknt Rengin ürünü ben de aldım lakin şöyle bir durum var ürün tamamen suyun içine girmiyor cirt cirtli ve yok ama kısmında temiz şu yerine soktugunuzda cirt cirti illa bir yere takılıyor ve bezi bile temizlemiyor bilmem anlatabildim mi derdimi