Smrhls Merhaba hanımlar oğluşum 50 günlük ve tam 7 gündür kakasını yapmadı anne sütü ile besliyorum normalde 10 gün yapmaması normal diye biliyorum ama yavrum çok rahatsız sürekli ikiniyo karnı ağrıyo sizce ne yapmalıyım 😫
Muallimannecik Smrhls benim oğlumda çok zor ve geç yapardı ya bence 10 gün yapmazsa doktora danışarak fitil verebilirsiniz ama mutlaka danışın bir kez vermiştim çok rahatsız olunca fitil zaten popoyu uyarmıştı pırt diye hem fitili çıkarıp hem kaka yapmıştı 😊
gmyk Smrhls yaptı mı kakasını bebişiniz merak ettim? Benimki de 3aylık olmak üzere yapmıyor kakasını bugün 5.gün doktor normal demişti bekliyorum zeytinyağı sürüyorum poposuna
DerenSevil Bebegim 48 günlük doktorum tavsiyesiyle mamasına 1 çay kaşıgı zeytinyagı koyuyorum. Günde 3-4 çay kaşıgı tek seferde olmamak şartıyla verebilirsin dedi.
Eylul2020 Poposunu kulak temizleme çubuğu ve zeytinyağıyla uyarabilirsiniz benim bebeğim de yapamadığı zamanlar oluyordu bu yöntemle hemen yapıyordu kakasını
Hafsa_anne Smrhls ayaklarıyla karnına masaj yapın siz yemeklerinize kimyon koyun ve günde 1 bardak rezene çeyı için iyi geliyor