Aybarskomm Supurge sesinden korkan bebekleriniz için neler yapiyosunuz kızlar ya uyurken bile açamıyorm hemen uyaniyo
Kh201590 Aybarskomm bnim kide çok korkuyordu kndi kndine alıştı şimdi çalışırken gelip oynuyor makine ile
NrYlmzTsr Aybarskomm ben uyurken biri süpürge açsa ben de uyanırım. Zamanla alışıyorlar, uyanıkken yani.
Nurtalib Aybarskomm bende bi benimkiler mi diyordum ikiz benimkiler ikiside agliyor supurgeyi gecrim blender sac kurutma makinesi hepsinden korkup agliyolar yani varsa fikirleriniz bende durayim burada
Ozge_AyazEfee Aybarskomm Ama uyurken o sese uyanması normal bence. önce uyanıkken korkusunu atmasını sağlamalısınız daha doğrusu beklemelisiniz. Hiç korkmayan bir bebek bile büyük ihtimalle uyanır o sese.
Nurtalib Ikrazumra19 valla evi supuremiyorum ya balkona cikariyorum ya da bi odaya koyup öyle yine de sesini duyup agliyorlar gecer insallah o zaman
miracinnannesii Aybarskomm benm oglumda oyleydi resmen haftada bir temzlk yapıyordum bikc defa esim süpürrken kucagında tuttu smdi alıştı süpürgenin ossinden gelıo 😂😂
Heide Aybarskomm daha şimdi bi elimde bebe bi elimde süpürge evi supurdum 😓 benimki sevyo valla aksine izleyip duruyo ogrensinde bana yardm etsin🤣
Keremtugra Aybarskomm süpürgem sessiz gibi az sesli yani onun peşinde beraber yapıyorduk yandi süpürgem dik olanla devam edim dedim cok agladi akli cikti sonra kucagima aldim ole süpürdüm onunda digeriyle ayni isi. Yaptigini anlayinca alisti