Bayan32dis Selam Kızlarr bebişleriniz göz rengi tam nezaman oturdu? Biz 4 aylığız babasının gözleri mavi benim kahverengi şuan kızımınki de yeşil gri gibi tam anlaşılmıyor sizce ne renk olur bu gidişle 😅
senceumrumdam1 Bayan32dis benim ki 2 aylık sanırım kahverengi olucak dün bi baktım göz çevresinin etrafı kahve 😂 benim gözlerim kahve 😂
pikacuu Bayan32dis Bizimkinin de gri ela gibi anlayamadım pek. Merak ediyorum ne zaman oturur. Bi de sizin bebiş kaç aylıkken sizi görüp duymaya tepki vermeye başladı acaba
Bayan32dis pikacuu benim ki çok erken başladı 1 aylık ti babasına falan gülüyordu ilk doğduğu zamanlar sabaha kadar oturup laf istiyordu resmen 🤭
gunes20 Benim kızımında gri , güneşte yeşl gibi, kahve gibi tam belli değil daha. Büyük ihtimalle kahve olacak galiba.
Bayan32dis gunes20 benim gozbebeginin etrafı mavi ama bakalım sabırsızlanıyorum biran önce otursun artık 😂🤭
Bayan32dis pikacuu olur olur merak etmeyin sağlıklı olsunlarda gerisi çok çabuk gelip gidiyo bile ❤️ sizin ki nekadarlik
Minti20 Bayan32dis walla bilemedim fakat benim 7 sülalemde mavi göz yok eşimdede kayınvalidemin kardeşleri dışında yok ama oglum mavi gözlü 19 aylık suan biz soklardayız😀