delibirhatun Hanımlar internetten Baktim degisik malzeme istiyorlar evdeki.malzemelerle yapılacak 6 aylık için tarifleriniz var mı benimki tadım olarak yemiyor illa bi karıştırılmasını istiyor gerçi hoş 2 kasik zorla yiyor onuda 🤦🏻♀️
ozgurunannesi delibirhatun 1 tatlı kaşığı irmiği pişirip içine yarım muz bir dilim şeftali rendeleyip yedirebilirisniz( ben 2 tane ev yapımı bisküvi de eziyorum. Cici bebe kullaniyorsaniz koyabilirsiniz. Meyveli yoğurt yapabilirsiniz 1 tatlı kaşığı yoğurt. Yarım muz. Yarım şeftali gibi. Yoğurt çorbası verebilirsiniz bir bebek kavanozu kadar. Genelde bu aylarda hep birleştirip yemeyi seviyorlar. Çoğu zaman kendim uyduruyorum😅 Yulaf unu aldım migrostan içine muz hurma koyuyorum blenderdan geçiriyorum çok seviyor
Gulbeyaz Ev yapımı yoğurt yapıyorum ben sebzeye meyveye karıştırıyorum hep sebzeye pirinç karıştırabilirsşn meyvelere irmik karıştırabilirsin bi de yulaf varsa robotta çektir ununu elde et o da besleyici doyurucu
delibirhatun ozgurunannesi çok teşekkür ederim meyveli yoğurdu sevmedi bizimki ogurup duruyor nerdeyse her meyveyle denedim 🤷♀️