Deletedmom11 Merhaba kızlar💙 bugün bebeğimin erkek olacağını öğrendim. Dini açıdanda anlamı güzel olan , bir veya yan yana uyumlu iki isim Önerilerinizi bekliyorum:) şuanlık benim aklımda Yusuf veya Alperen var ☺️
Leman01 Deletedmom11 oğlumun ismi yağız ama göbek adı olarak eymen düşünmüştüm şansı bol olan talihli kişi olarak geçiyor kurandada geçiyor
Deletedmom11 zezeeyyy Aybar’a ismini kuzenim koydu oğluna ☺️ Onun oğlu bu sene 16 şubatta doğdu nasipse benimkide 18 şubat 2021 de doğacak 😄 aşırı bir benzerlik olur ama Hamza ismi ilk aklıma gelenlerdendi ❤️
Frdvs-isMom Yüşa ve Sina .. Sina ismi ibni sinadan örnek alarak düşünmüştüm ismi sina olanlara bakmıştik eşimle internetten çoğu doktordu 😊
Seherronya Deletedmom11 yaaaa sende mi hamileydin bilmiyodum çoook sevindim allah iki meyveden de tattırmış 🥰🥰🥰 sağlıkla gelsin inşallah 😇 isim konusunda yusuf ismini beğendim :))
Deletedmom11 Seherronya evet canım, burada hep bebek postu olunca heralde çok yazmadım ☺️ 15 haftalık oldu bugün tam. Birde melek kız Gökçem var 💕Allah herkese nasip etsin kızın güzelliğini tattık sıra erkekteymiş :) yusuf mu olsa birazda Hamza’ya gönlüm kaydı bakalım 🤔 Belki ikiside 😄
Deletedmom11 Seydameva yaa 😍 hastaneden çıkınca karar kıldığımız ismi eşim değiştirelim bence deyince ilk aklıma Hamza ile Yusuf geldi ☺️ Ama yiğit Hamza demek daha ayrı bir güzel
Gycl Deletedmom11 oğlumun adı ALPAY bir cok isim sonrasında içimize sindi aile büyükleri de çok sevdi düşünebilirsin canım